Dagens gang

Morgen:

Der er morgen-SFO i Pilebohuset hver morgen. Her er der mulighed for at få morgenmad (boller, havregryn, rugfras eller All Bran) indtil kl. 07.30. Personalebemandingen om morgenen er en pædagog fra 06.15 – 08.00 samt en pædagog fra 07.00 – 08.00. Vi prioriterer at morgenen foregår hyggeligt med morgenmad og ”rolig” leg.

Eftermiddag:

Om eftermiddagen har vi alle ugens dage forskellige værkstedsaktiviteter som f.eks. hal-aktivitet, bål, madlavning, boldspil, kreative værksteder, computer samt svømning en gang ugentligt i vinter halvåret. Vi forsøger at variere vores aktivitetstilbud til børnene og tilpasse dem årstiderne.

Børnene kan, når de kommer i SFO, høre om dagens aktiviteter, og derudover bliver aktiviteterne vist på vores whiteboards med billeder og ord. Børnene melder sig selv til værkstedsaktiviteterne i samråd med de voksne.

Når I henter jeres barn, er det vigtigt at få sagt farvel til en voksen, så jeres barn kan blive krydset ud.

Eftermiddagsmad:

Vi tilbyder eftermiddagsmad hver dag, som skal ses som et supplement til børnenes egen madpakke. Børnene skal dog spise deres egen hjemme bragte madpakke først, inden de må tage noget eftermiddagsmad.